Vrijwilliger Entertainment

Wil jij bijdragen aan een leuke middag voor onze revalidanten, waardoor zij hun beperkingen even kunnen vergeten? Dan komen wij graag met jou in contact!

 

Waar: Reade locatie Overtoom

Wat: Voor de revalidanten die bij Reade verblijven wordt er elke zaterdagmiddag een entertainmentmiddag georganiseerd. De activiteiten kunnen variëren van een muzikaal optreden, tot een bewegingsactiviteit, een creatieve activiteit, een spelletjes middag en meer. Op deze manier kunnen zij even met iets anders bezig zijn dan hun (vaak zware) revalidatieproces en zijn ze niet afhankelijk van bezoek voor een leuke middag. Deze middag kan alleen bestaan met de hulp van vrijwilligers. Denk aan het halen en brengen van revalidanten, het klaarzetten en opruimen van spullen, revalidanten begeleiden bij de activiteiten en natuurlijk gezellig meedoen.

Wanneer: De eerste middag zal plaatsvinden zodra we voldoende vrijwilligers hebben gevonden. De werktijden zijn tussen 12.30 en 17.30 (inclusief klaarzetten en opruimen). Ben je niet elke zaterdag beschikbaar? Geen probleem! Dat begrijpen wij heel goed. Er zal ruimte zijn voor afwisseling met collega vrijwilligers.

Wie zoeken wij: Een sociaal, enthousiast persoon die goed ter been is en graag een verschil wil maken in het leven van anderen. Je bent actief wanneer nodig, kunt overzicht houden en met geduld met mensen omgaan.

Wat bieden wij:

  • Een leerzame werkomgeving die goed staat aangeschreven.
  • Een team dat bekend staat om haar fijne sfeer.
  • Professionele ondersteuning en begeleiding. Een zogeheten 1e vrijwilliger wordt jouw contactpersoon, daarnaast is er een vrijwilligerscoördinator en als er nog andere begeleiding nodig is, zoals een rolstoeltraining, dan regelen we dat!
  • Een vrijwilligersvergoeding. Wij waarderen jouw tijd en energie, dus dat wordt beloond!
  • Verzekering tegen schade en ongevallen.
  • En het állerbelangrijkste: waardering. Als vrijwilliger merk je al gauw dat onze cliënten en bezoekers jouw inzet enorm waarderen. En dat geeft heel veel voldoening.

 

Ben jij enthousiast geworden over de functie van Vrijwilliger Entertainment en kom je graag op gesprek? Solliciteer dan snel! Wij zullen binnen 3 werkdagen contact met je opnemen.

Heb je vragen? Neem contact op met vrijwilligerscoördinator Henriëtte Hirschfeld:

(020) 242 12 65

vrijwilligerscoordinatie@reade.nl

 

Wij kijken uit naar jouw reactie! Hopelijk tot snel bij Reade.