Mobiliteitsassistent

Voor de interne verplaatsing van de revalidanten zijn we op zoek naar uitbreiding van ons vrijwilligersteam.

Je brengt de revalidanten naar therapie in de polikliniek (in hetzelfde gebouw) en daarna weer terug naar hun kamer of afdeling. Behalve het begeleiden naar therapie vinden revalidanten het leuk om een praatje te maken, dus dat is ook een belangrijk onderdeel van het werk.


Wie zoeken wij?

Je bent een doener. Je gaat graag met mensen om en bent rustig en integer. Je bent niet bang om veel te lopen. Daarnaast ben je minimaal een vast dagdeel per week beschikbaar: op maandagochtend,  woensdagmiddag, vrijdagochtend en vrijdagmiddag of voor de oproeppool, zodat je wordt gebeld in geval van uitval van een vaste vrijwilliger. Dit kan incidenteel zijn of voor langere tijd.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden goede begeleiding. Je bent automatisch lid van de personeelsvereniging van Reade.

Jaarlijks is er voor alle vrijwilligers van Reade een uitje. Het is mogelijk per keer dat je komt een vrijwilligersvergoeding van € 5,- aan te vragen.

 

Zet jij de eerste stap?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Henriëtte Hirschfeld, vrijwilligerscoördinator, telefoon 020-2421265 (ma26-09andag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag). 

Reageren kan door het aanmeldingsformulier vrijwilligers in te vullen via www.reade.nl/vacatures of een motivatiebrief met cv naar vrijwilligerscoordinatie@reade.nl.