Eerste vrijwilliger entertainment

Wil jij bijdragen aan leuke middag voor onze revalidanten door activiteiten te organiseren? Dan komen wij graag met jou in contact!

Sinds 7 oktober 2023 wordt er voor de revalidanten die in Reade verblijven, elke zaterdagmiddag entertainment georganiseerd. De activiteiten kunnen variëren van een creatieve activiteit tot een muzikaal optreden tot een wellnesmiddag. Op deze manier kunnen zij even met iets anders bezig zijn dan hun (vaak zware) revalidatieproces en zijn zij niet afhankelijk van bezoek voor een leuke middag.

Als eerste vrijwilliger entertainment organiseer je activiteiten en heb je contact met externen. Je bedenkt activiteiten die passen bij de doelgroep en houdt rekening met het budget. De activiteiten zijn de ene keer wat kleinschaliger in de huiskamer en de andere keer wat groter in het restaurant. Je plant het nodige aantal vrijwilligers in door middel van een activiteitenschema. Je hebt contact met de afdeling marketing & communicatie. Bij elke activiteit zorg je voor wat lekkers en heel soms voor andere benodigdheden. Daarnaast ben je zelf ook aanwezig op de zaterdagmiddagen. Als eerste vrijwilliger entertainment werk je nauw samen met de vrijwilligerscoördinator. Als je het leuk vindt, kun je bijdragen aan de werving van vrijwilligers, die op de zaterdagmiddag ondersteunen.
 

De functie beslaat ongeveer 8 uur per week, waarvan 4 uur op de zaterdagmiddag. De overige uren plan je zelf in zoals het jou uitkomt. Eventueel kan de functie door 2 personen worden uitgevoerd.

 

Wat krijg je ervoor terug?

·         Veel werkplezier! Het is een enorm leuke functie, waarin je jouw creativiteit kwijt kan.
·         Een fijne samenwerking met andere leuke vrijwilligers.
·         Een vrijwilligersvergoeding van 5 euro per dag (ongeacht aantal uur).
·         En het allerbelangrijkste; waardering. Je zult al gauw merken dat onze cliënten en bezoekers jouw inzet enorm waarderen. 

Er is een draaiboek aanwezig met daarin voorbeelden van activiteiten, de nodige informatie over de doelgroep, contactpersonen en meer.

Wie zoeken wij?

Een enthousiast, sociaal persoon die affiniteit heeft met organiseren. Je kunt goed overzicht houden en contacten leggen. Je bent benaderbaar en staat open voor feedback. 

Herken jij jezelf hierin? Dan drinken we graag een kopje koffie met jou!
Reageer op deze vacature door te mailen naar vrijwilligerscoordinatie@reade.nl met het volgende:

·         Een korte motivatie
·         Voor- en achternaam
·         Adres

·         Telefoonnummer
·         E-mailadres
·         Indien mogelijk een CV

 

Heb je vragen? Neem contact op met vrijwilligerscoördinator Henriëtte Hirschfeld:

(020) 242 12 65

vrijwilligerscoordinatie@reade.nl


Wij kijken uit naar jouw reactie! Hopelijk tot snel bij Reade.