Coördinator huisvesting 

Ben jij een ervaren en gedreven professional op het gebied van huisvesting? Wil je een cruciale rol spelen in het behoud en de realisatie van toekomstbestendige en veilige panden? Reade is op zoek naar een coördinator huisvesting die ons team komt versterken. Als je gepassioneerd bent over het optimaliseren van woon- en werkomgevingen en in staat bent om leiderschap en expertise te bieden, dan is deze functie iets voor jou!

 

Over de functie

Als coördinator huisvesting bij Reade draag je de verantwoordelijkheid voor het opstellen en uitvoeren van onderhoudsplannen en operationele huisvestingsplannen. Je werkt specifiek aan onze locaties op de Overtoom en de Dr. Jan van Breemenstraat, waarbij het behoud en de realisatie van toekomstbestendige, veilige en representatieve panden centraal staan. Bij al je plannen houd je rekening met relevante wet- en regelgeving en streef je naar optimale verduurzaming binnen de financiële kaders. Je coördineert het serviceteam en gebouwbeheer, bestaande uit een enthousiast team van 7 fte. Daarnaast ben je de sleutelfiguur in de onderhandelingen met en het contracteren van leveranciers die essentieel zijn voor ons huisvestingsproces.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een bruto maandsalaris van € 3.558,- tot € 5.212,- op fulltime basis, volgens FWG 60 van cao ziekenhuizen.
  • Een arbeidsovereenkomst voor 32 tot 36 uur per week.
  • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van bouw en techniek of een vergelijkbare functie.
  • Aantoonbare ervaring in het leidinggeven aan een facilitaire en/of technische afdeling binnen de zorg.

 

Verder is het natuurlijk belangrijk dat je enthousiast en betrokken bent. Het betreft een analytische en doelgerichte functie, dus dit moet je liggen. Je vind het leuk om mensen te motiveren en verder te ontwikkelen in hun carrière.

Reade is hét expertisecentrum in revalidatie en reumatologie van Groot-Amsterdam, we hebben twee hoofdlocaties in Amsterdam en hebben veel samenwerkingen met ziekenhuizen en scholen. Het leuke aan werken bij Reade is dat we een langdurig traject met de cliënt aangaan, waardoor we de cliënt écht kunnen helpen met het behalen van zijn/haar doelen en het verbeteren van de kwaliteit van leven. Daarnaast vinden we bij Reade de balans tussen werk en privé erg belangrijk. We denken altijd mee met jouw situatie en geven je voldoende vrijheid voor jouw werkplezier.

Ben jij de coördinator huisvesting die wij zoeken? Solliciteer dan direct, dan nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op!

Is dit nou nét niet de vacature die jij zoekt? Kijk dan eens op werkenbijreade.nl!