Vrijwillige gastvrouwen/-heren centrale hal

(minimaal 4 uur per week)

“De klantverwachting overtreffen. Altijd, en in alle omstandigheden. Dat is ons doel.” Manon Schäperkötter, hoofd Klantenservice.

De Klantenservice is het kloppend hart van onze organisatie. Het doel van deze afdeling is de bereikbaarheid van Reade vergroten én natuurlijk vragen van klanten boven verwachting oplossen. Een klantcontact kan betrekking hebben op onder andere aanmeldingen, afspraken, medische vragen, tips en klachten. Als gastvrouw/-heer zal je worden ingezet in de hal om bezoekers te ontvangen en hen te vragen voor wie zij komen. Je checkt de bezoekerslijst en wijst mensen op de hygiënemaatregelen in verband met het Coronavirus. Ook wijs je de bezoeker de juiste weg in het gebouw.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken in de centrale hal op locatie Overtoom.

Bij Reade, centrum voor revalidatie en reumatologie werken ruim 700 professionals in circa 130 beroepen. Naast de twee hoofdlocaties van Reade in hartje Amsterdam bieden wij zorg, ondersteuning en advies in tal van ziekenhuizen, kinderdagcentra en scholen in Amsterdam en omstreken.

Onze kernwaarden zijn professioneel, met plezier, klantgericht en vernieuwend. Deze waarden zien we terug in hoe we werken. Door goed werk te leveren, scherp in de gaten te houden waar cliënten om vragen en oog te hebben voor vernieuwing, gaan wij samen voor maximaal resultaat.

Wie zoeken wij?
Je bent minimaal 18 jaar. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en vindt het leuk om met mensen om te gaan. Je bent maatschappelijk betrokken en geduldig. Daarnaast vind je het geen probleem om op mensen af te stappen en veel te staan. Je bent minimaal één dagdeel per week beschikbaar. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 14.00 uur.

Wat bieden wij?
Wij bieden goede begeleiding zoals een instructie. Je bent automatisch lid van de personeelsvereniging van Reade. Jaarlijks is er voor alle vrijwilligers van Reade een uitje. Het is mogelijk per keer een onkostenvergoeding van € 5,- aan te vragen.

Zet jij de eerste stap?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Henriëtte Hirschfeld, coördinator vrijwilligers, telefoon 020-2421265.

Wil je je direct opgeven? Mail dan de volgende gegevens naar vrijwilligerscoordinatie@reade.nl

Voornaam en voorletter(s)
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres

Op welke functie solliciteer je?
Wat is je achtergrond/werkervaring?
Heb je ervaring met vrijwilligerswerk?
Wat is je motivatie voor vrijwilligerswerk bij Reade?
Waar liggen je interesses? 

Welke ochtenden/middagen ben je beschikbaar? 

Voeg tevens een cv toe. 

Vanwege de veiligheid en bescherming van cliënten en medewerkers wordt bij indiensttreding een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.