Vrijwilliger bij Reade

Als vrijwilliger bij Reade maak je een enorm verschil in het leven van anderen. Bij ons draait vrijwilligerswerk om het creëren van die speciale momenten die het leven van onze cliënten aangenaam maken. Jouw toewijding en zorgzaamheid maken écht het verschil. Wanneer je als vrijwilliger bij ons aan de slag gaat, zul je al snel merken hoezeer onze cliënten jouw inzet waarderen. 

Of je nu je professionele vaardigheden wilt benutten, of nieuwe ervaringen wilt opdoen, bij Reade vind je altijd een rol die bij jou past. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles voor jou goed geregeld is, namelijk door: 

  • Professionele ondersteuning en begeleiding: Bij Reade zorgen we ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt. Ons deskundige team staat altijd voor je klaar, zodat je vol vertrouwen en met de juiste kennis aan de slag kunt gaan. 
  • Vrijwilligersvergoeding: We begrijpen dat vrijwilligerswerk waardevol is en je tijd en energie kost. Daarom bieden wij als blijk van waardering een vrijwilligersvergoeding aan. Jouw inzet wordt dus niet alleen gewaardeerd, maar ook beloond. 
  • Verzekering tegen schade en ongevallen: Bij Reade zorgen we ervoor dat je als vrijwilliger goed beschermd bent. We bieden een verzekering die je dekking geeft in geval van schade of ongevallen tijdens het vrijwilligerswerk. 

Kortom, als je op zoek bent naar een zinvolle ervaring waarin je kunt groeien, anderen kunt helpen én gewaardeerd wordt, dan is vrijwilligerswerk bij Reade de perfecte keuze. Word vandaag nog lid van ons team en maak deel uit van een organisatie die het verschil maakt. 

We heten je bij Reade welkom met open armen! 

Heb je vragen? Neem contact op met met vrijwilligerscoördinator Henriëtte Hirschfeld:

  (020) 242 12 65
  vrijwilligerscoordinatie@reade.nl

Direct aanmelden

Ben jij enthousiast geworden en ben je klaar om onze cliënten te helpen? Stuur dan een mail naar vrijwilligerscoordinatie@reade.nl.

Stuur in deze mail de volgende gegevens mee: 

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • Postcode
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Wij zullen binnen 3 werkdagen contact met je opnemen om alles door te nemen. Spreken we elkaar snel? 

Henriëtte Hirschfeld
Vrijwilligerscoördinator
 

Met haar lange haren en smeulende blik kon Henriëtte Hirschfeld zó uit een Bollywoodfilm stappen. Dat ze een hartstochtelijke fan is, merken haar collega’s bij Reade niet. Ze zit rustig achter haar pc te werken: 20 uur als medewerker P&O en 16 uur als vrijwilligerscoördinator.