Verpleegkundige opleidingen

Wil jij werken en leren in hartje Amsterdam? Als verpleegkundige “in opleiding” maak je deel uit van de grootste discipline professionals binnen Reade, die de dagelijkse zorg van cliënten op zich neemt. Onze verpleegkundige beroepsopleiding heeft als missie mensen op te leiden tot professionele beroepsbeoefenaren die met plezier, klantgericht en met de nieuwste kennis en inzichten werken. Verzorgende IG bieden wij de opleiding aan tot verpleegkundige. Met de opleiding via ROC TOP ontvang jij het diploma MBO-verpleegkunde. Aan MBO-verpleegkundigen met brede ervaring en verdere ambitie bieden wij de mogelijkheid om een verkorte opleiding tot HBO-verpleegkundige te doen. Daarnaast is het mogelijk om een specialistische verpleegkundige opleiding te volgen zoals die voor neuro- of revalidatieverpleegkundige via de Amstel Academy van het VUmc.

Voor deze opleidingen wordt elk jaar een sollicitatieprocedure opgezet. Tijdens deze sollicitatieprocedure kun je aanspraak maken op een opleidingsplaats. Als er geen vacature open staat op onze website, is er op dat moment geen opleidingsplaats beschikbaar.

Reade biedt de volgende opleidingen aan:
MBO verpleegkunde verkort, BBL 2,5 - 4 jaar
HBO verpleegkunde verkort, duaal 3 jaar
Neuroverpleegkunde, duaal 13/15 maanden
Revalidatieverpleegkunde, duaal 13/15 maanden

Wij werken nauw samen met de opleidingen van de Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Inholland, ROC TOP , ROC van Amsterdam en VUmc Amstel Academy.

Stageplaatsen verpleegkundige opleidingen
Binnen Reade hebben wij regelmatig stageplaatsen beschikbaar voor stagiaires Verpleegkunde niveau 4 (Beroeps Opleidende Leerweg) en niveau 6 (voltijd). De planning van de stages loopt in samenwerking met ROCTOP van Amsterdam, ROC van Amsterdam, Hogeschool InHolland en de Hogeschool van Amsterdam.

Meer informatie
Stuur voor meer informatie over verpleegkundestageplaatsen een mail naar praktijkopleiding Reade via praktijkbegeleiding@reade.nl of neem contact op met de verpleegkundige opleidingen via 020 – 2421690. Zij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Differentiatiestages AIOS revalidatiegeneeskunde

Voor AIOS revalidatiegeneeskunde biedt Reade de mogelijkheid een differentiatiestage te lopen. Je kunt je bij ons verdiepen in reumarevalidatie, niet-aangeboren hersenletsel en dwarslaesie. Uitgebreide informatie over de onderstaande stages vind je op www.opleidingsetalage.nl.

  • Reumarevalidatie
  • Niet zichtbare gevolgen van hersenletsel
  • Specialistische dwarslaesie revalidatie
  • Kinderrevalidatie
  • Neuromusculaire revalidatie
  • Chronische pijn

Overige stageplaatsen

Wij bieden ook stageplaatsen aan studenten van diverse opleidingen, zowel zorg als niet-zorggerelateerde. Zo zijn er bijvoorbeeld stagiairs bij de behandeldisciplines, in de facilitaire dienstverlening, de afdeling HR en bij de financiële afdeling. De inhoud en de duur van de stage hangen af van de opleiding en wordt in overleg vastgesteld. Wil je in aanmerking komen voor een stageplaats, vul dan het open sollicitatieformulier in.